Producten(Exotische) groente & fruit

MushroomXL kiest zijn groenten & fruit met zorg uit. Dit houdt in dat wij niet alleen bij de groothandel inkopen, maar juist en veelal ook rechtstreeks bij de tuinders en boeren. Hierbij staat naast kwaliteit, milieubewuste en duurzame teelt voorop. Voor het meest zoete, sappige en vooral smaakvolle fruit is de teelmethode en het moment van oogsten belangrijk. Dankzij jarenlange ervaring en vakmanschap weten wij altijd het beste en lekkerste fruit voor u te selecteren en dagelijks in te kopen. Want hoe verser de producten, des te beter de smaak!Ons assortiment aan Aziatische Groenten kunnen wij het gehele jaar door leveren.

Doordat onze Aziatische Groenten in Nederland worden geteeld en omdat wij direct importeren uit Spanje kunnen wij altijd top kwaliteit leveren met de juiste prijs. De Aziatische bladgroente van MushroomXL wordt met zorg en liefde geteeld om de klant het beste te kunnen geven wat MushroomXL kan bieden.

Selderij kennen we als blad-, bleek- en knolselderij. Allergie voor selderij komt relatief veel voor bij mensen met voedselallergie. Sommigen reageren alleen op rauwe selderij, maar de meesten reageren ook op gekookte selderij. Het allergeen blijft stabiel na langdurige verhitting: meer dan 1 uur bij 100 graden. Selderij is een groente die deel uitmaakt van de schermbloemenfamilie. Het wordt zowel rauw als gekookt gegeten, of gedroogd als specerij in kruidenmixen.

Allergenen in selderij
Api g 1 (Api g 1.0101 & Api g 1.0201)
Api g 4
Api g 5

MushroomXL biedt ook verschillende soorten exotisch fruit aan. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke soort exotisch fruit, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen en het in ons assortiment opnemen.

Champignon

MushroomXL kiest zijn champignons met zorg uit. Dit houdt in dat wij bij de bron inkopen. Hierbij staat naast kwaliteit, milieubewuste en duurzame teelt voorop. De teelmethode en het moment van oogsten zijn daarbij ook belangrijk.